Arta vindecătoare a șamanului, în lumina psihoterapiei occidentale și a tradiției creștine

 

 

Arta vindecătoare a șamanului, în lumina psihoterapiei occidentale și a tradiției creștine

 

 

Autor : Dr. August Thalhamer

ISBN 978-606-92890-0-6

Format : A5 ( 148x 210 )

Arta copertei: Copacul Vieții, de Ioana Iulia Mocanu

Traducerea : Alexandru Anton

Cartea are 253 pagini .

Pret : 32 RON .

Comenzi : EdituraHarTios@gmail.com

 

Aceasta carte aduce la un loc o serie intreaga de idei si paradigme, subliniindu-le unitatea de profunzime si sadind seminte ale pacii interioare, ale bucuriei si ale reconcilierii care vin din constientizarea, din trairea faptului ca toate una sunt , si sunt permanent infuzate de prezenta si iubirea divina ce se bucura a fi descoperita in fiecare dintre noi si in toate cele ce exista.

Aceasta frumusete a intelegerii , a impacarii si a spunerii lucrurilor pe nume m-a atins in repetate randuri pana la lacrimi in timp ce citeam cartea . Iar studiile de caz si relatarile de experiente personale ale autorului sunt si ele inspirate, miscatoare si relevante . Si, minunata gasesc ca este si capacitatea autorului de a da o smerita si realista recunoastere si existentei conflictelor istorice dintre zonele pe care experienta sa le imbratiseaza . Universalistul din mine se bucura si el la citirea acestei carti.

Dar, dincolo de frumusetea si profunzimea misticii crestine pe care ne-o impartaseste, dincolo de vasta cultura filozofica si terapeutica si de paleta larga de experiente samanice proprii ale autorului , ceea ce transpare pentru mine printre randurile acestei carti este o iubire blanda, puternica, asezata , profunda, in care simt inima deschisa si incapatoare a lui August .

Aceasta iubire este cea care atinge sufletul cititorului, ca de la om la om , nu atat “rezolvand problemele”, cat dand recunoastere frumusetii, dificultatilor, provocarilor, exceselor si impacarilor inerente conditiei umane.

Post navigation